Kuvat ovat melkein kolmen vuoden takaa, mutta rss-syöte on ollut viime aikoina esillä. Olen perustellut kuvilla sitä, miksi syötteenlukijaa kannattaa käyttää. Ennenkuin kiinnostuu riittävästi syötteenlukijasta määritelläkseen sen asetukset kuntoon ja hakeakseen sinne sisältöä, pitää tietenkin ymmärtää mitä hyötyä koko vehkeestä on!
Kuvat täyttävät haasteesta ainakin seuraavat ehdot
- yksi keskeinen työhöni liittyvä käsite
- se neuvoo niitä, jotka tietävät vähemmän
(Kuvasarja olisi voinut yhtä hyvin olla myös toisessa blogissani, koska se on esimerkki esitysgrafiikkaohjelman käyttötavasta, jonka koen itselleni sopivaksi. Autan myös mielelläni sinua löytämään omasi!)
2 kommenttia:
Siis häh, miten tämä kuvasarja neuvoo niitä, jotka tietävät vähemmän?? Kyllä tuo neuvomisominaisuus jäi tästä puuttumaan, luultavasti monet jotka ei aiheesta tiedä, eivät tajua hölkäsen pöläystäkään tästä. Olisi ollut kiva jos mukana olisi ollut edes lyhyt selitys, ihan vaikka pari riviä vaan.
Ikävää, ettei kuvasarja auennut. Siinähän on tilanne, jossa joku on löytänyt kymmeniä kiinnostavia verkkolehtiä ja blogeja, mutta kaikkien läpikäyminen tuntuu isolta urakalta. Pelastajaksi saapuu rss-syöte ja syötteenlukija, jotka kokoavat kaikkien kymmenien lähteiden sisällön yhteen paikkaan, siis syötteenlukijaan. Tämän jälkeen riittää kun tarkistaa lukijasta uudet otsikot.
Lähetä kommentti